Eigenlijk ligt de oplossing voor de hand. Waar klachten het hele lichaam en de geest bestrijken, moet dat ook voor de behandeling gelden. De kracht van MediWellness is dat men over de vakinhoudelijke grenzen heen kijkt: hoofdpijn en rugpijn, RSI-klachten en concentratiestoornissen ontstaan vaak als dat bewegingsapparaat niet optimaal functioneert. MediWellness heeft zich vanuit een medische invalshoek gespecialiseerd in het individuele bewegingsapparaat.
Intensieve samenwerking ligt aan de basis van het bevorderen van het welzijn van de cliënten, ongeacht de leeftijd. MediWellness kijkt naar het hele individu en niet alleen naar de klachten. Indien nodig schakelt MediWellness meerdere disciplines tegelijk in voor behandeling. Dat scheelt een rondweg langs vele verschillende zorgverleners en instanties.
Op het gebied van wellness biedt MediWellness ondermeer Hatha yoga, Mindfulness, Tai Chi, Qi gong en nu ook Beweeg mee, samen wandelen voor gezondheid en ontmoeting in Haarlem.

Beweeg mee
Samen wandelen voor gezondheid en ontmoeting in Haarlem!
Houdt u van wandelen en bent u in voor gewone en bijzondere ontmoetingen? Er zijn wekelijkse  'Beweeg mee'-wandelingen . Rabobank Foundation en Fonds Psychische Gezondheid maken de wandelingen mede mogelijk.
- Dinsdagmiddag van 13.00–14.30 uur
Startpunt: Mediwellness, Vlietsorgstraat 15, 2012 JB Haarlem.
Informatie en aanmelden: secretariaat van MediWellness (023-5444260 of beweegmee@mediwellness.nl) of via de website van het Fonds Psychische Gezondheid: psychischegezondheid.nl/beweegmee

Hatha yoga
Voor ontspanning, vitaliteit en kracht, balans tussen lichaam en geest en minder stress.
- Woensdag om 17.30-19.00 en om 19.30-21.00 uur.
De eerste proefles is gratis, maar bel of mail even van tevoren met Jacqueline de Haan 06-10642610,  jacq.dehaan@planet.nl

Kinetic-fit
Fitness voor mensen die licht belastbaar zijn of meer in balans willen komen. Groepstraining, maar met een persoonlijk, individueel afgestemd programma. Voor meer informatie: Bart Baaijens: 06-42013696, info@fysiotherapiebartbaaijens.nl.

Tai Chi
Voorts verzorgt Aarde Tai Chi wekelijks Tai Chi lessen bij MediWellness. Kijk voor meer informatie op www.aardetaichi.nl of bel naar Roderik: (06) 28403580. Mailen mag ook naar: roderik@aardetaichi.nl.